АРХИВА

Ко је на вези

We have 104 guests onlineОБАВЕШТЕЊЕ

Због активности предвиђених годишњим Планом рада школе за школску 2018 / 2019. годину, у ПЕТАК, 21. децембра 2018. године, часови ће бити скраћени на по 30 минута.

 

Настава почиње с радом у 07 часова и 30 минута.

 

На основу Правилника о школском календару за основне школе са седиштем на територији аутономне покрајине Војводине за школску 2018 / 2019. годину, зимски ученички распуст, у трајању од три недеље, почиње у ПОНЕДЕЉАК, 24. децембра, 2018. године, а завршава се у ПОНЕДЕЉАК, 14. јануара, 2019. године.

 

За ученике који до сада нису са успехом савладали пређено градиво из појединих наставних предмета, биће организована допунска настава у току распуста, а о распореду одржавања ових часова обавестиће вас предметни наставник. Овај вид наставе обавезан је за ове ученике.

За ученике који то желе, у договору са предметним наставником биће организован и додатни рад у току зимског распуста.

 

Након овог распуста, настава почиње у УТОРАК, 15. јануара, 2019. године.

 

 

 

Молимо родитеље и старатеље ученика да испуне све своје обавезе према школи, а посебно да изврше уплате: ужине, продуженог боравка, физичког обезбеђења и слично, према предвиђеној динамици, јер у противном неће моћи да добију своја документа.

 

Уз најлепше жеље поводом Божићних и Новогодишњих празника, желимо вам да лепо проведете распуст и да дођете одморни и спремни за нове школске задатке.

 

                                                                                                                                                                        Директор школе,

                                                                                                                                           Славица Гвозденовић